Kwaliteit gaat bij Ebro voor alles

Ons bedrijf is gespecialiseerd in schilderwerk voor en met aannemers, makelaars, VVE´s en vastgoedbeheerders.

 

Ons zeven man sterke team staat voor u klaar om uw grotere projecten te begeleiden en het schilder- of onderhoudswerk voor u aan te pakken. Ebro helpt u ook graag met uw kleinere projecten, deze worden door ons met evenveel precisie en vakmanschap uitgevoerd.

Degelijk en Snel

Van onderhoud en renovatie tot nieuwbouwprojecten; Ebro werkt goed, degelijk en snel. Met ons tot in de puntjes op elkaar ingespeelde team kunnen wij al uw projecten zo efficiënt en snel mogelijk uitvoeren.

Volgens een vaste offerte

Wij stellen van te voren samen met u de werkzaamheden vast en werken dan volgens een vaste offerte. Bij ons zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan doordat een project langer duurt dan beraamd, wij werken niet met uurloon. U kunt er vanuit gaan dat onze schilderwerkzaamheden mooi en kwalitatief hoogstaand worden uitgevoerd en we plannen uw project van tevoren bijzonder goed, waardoor we zeer snel kunnen werken.

 

Milieubewust

Ebro werkt volgens de hoogste milieu standaard, vanaf de keuze van onze producten tot aan de afgifte van restmaterialen bij het depot voor chemisch afval.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.